Het team van Woodcraftsurvival.com
Wij zijn een toegewijd team dat zich bezighoud met het beoefenen, testen en verbeteren van survival en bushcraftskills. 

Op deze site vind je veel informatie over survival en bushcraft. Alle getoonde technieken worden uitvoerig door ons getest, en waar nodig zoeken we naar vereenvoudigingen of verbeteringen.

Veel plezier met kijken Michel, Eddy en Leo
 
   
Michel

Is de oprichter, schrijver en beheerder van woodcraftsurvival.com.
Michel heeft al ruim 20 jaar ervaring in het beoefenen van survival en bushcrafttechnieken. In 2012 was Michel samen met Eddy een week lang te zien als "De Bosjesmannen" bij man bijt hond. Dit was zo'n groot succes dat in het najaar de serie nog een keer werd uitgezonden.

Michel is de bouwer van het team en pioniert dan ook allerlei handige objecten zoals onderkomens, ladders en keukens in een handomdraai in elkaar.

Eddy

Is de fotograaf en filmmaker van woodcraftsurvival.com.
Eddy zwerft al 35 jaar door de afgelegen gebieden van Europa, vaak helemaal alleen. Samen met Michel was hij in 2012 te zien als "De Bosjesmannen"bij het NCRV programma man bijt hond.

Eddy is een fotograaf pur sang en weet dan ook altijd hoe hij de gebruikte technieken en bouwsels op een prachtige manier vast te leggen op foto of film.
Leo

Is de de veldkok van woodcraftsurvival.com.
Leo gaat sinds 2007 mee tijdens de survivalweekenden waar hij de kooktaken direct naar zich toetrok. Het kon ook niet anders want zijn diensttijd vervulde hij als veldkok.

Leo weet vaak met minimale middelen de heerlijkste maaltijden te bereiden, hij is ook niet voor niets de veldkok van woodcraftsurvival.
(c) 2007 - 2018 Woodcraftsurvival.com